lamqta.comОвен  Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите край

...
lamqta.comОвен  Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите край
Коментари Харесай

Хороскопът за понеделник: Овни - пазете се от недоброжелатели, Телци - избягвайте...


lamqta.com

Овен 
Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите завършек на различията, които са Ви пречили на напредването напред. Повод за безпокойствие няма, само че и малко зоркост няма да е непотребна. Недоброжелатели, ядосани от Вашите достижения, ще се опитат да подхващат нещо, което да попречи на Вашите триумфи. Ще Ви радва поддръжката от страна на околните. Те освен ще утвърждават Вашите действия, само че и ще оказват помощ за реализация на проекти. Възможно е забавно запознанство, което ще открие пред Вас примамливи професионални вероятности. Но пък начало на сантиментални връзки е малко евентуално.  

 
Телец
През първата половина на деня нещата ще се подреждат доста удачно. Това време е доста уместно за работа, изискваща вглъбеност и нараснало внимание. Може да въвеждате ред в документи, да съставяте доклади и салда, и да вършиме финансови проекти. Не биха минали зле и договаряния, защото бихте съумели да намерите неопровержими доказателства за своята справедливост. Втората половина на деня е доста по-малко плодотворно време, само че пък доста прелестно. Звездите ще Ви поглезят с положителни страсти и непредвидени наслади. Възможни са срещи, които ще издигнат настроението Ви.

Близнаци
В дадения миг ще Ви бъде доста мъчно да намерите даже и най-крехкия баланс сред Вашия публичен и персонален живот и по тази причина не се стеснявайте, да се обърнете за съвет тези, които към този момент са минали през това, през което Вие преживявате в този момент. Усилията си насочете в прецизно следване на своя път, и не обръщайте внимание на това, което се страхувате че другите хора чакат от Вас. Разбира се, че носите отговорност за това, което става сега, само че единствено до избрана степен...

Рак
Възможностите, които се разкриват пред Вас са доста, само че да се възползвате от тях не е по този начин елементарно. Днес звездите Ви изкушават по всевъзможен метод, проверявайки Ви за трвърдост на характера и честност на правила. Помнете, че на последните не би трябвало да изневерявате по никакъв метод и никога. Колкото по-последователни бъдете в своите действия и решения, толкоз по-добри резултати ще постигнете в последна сметка. Подкрепата на околните Ви радва и въодушевява. Днес даже и хора, всекидневно великодушни на забележки, няма да се скъпят на похвали и думи на утвърждение. Нараства креативния Ви капацитет и се появяват отлични хрумвания, които сполучливо ще реализирате в скоро време.

Лъв
За през днешния ден не си правете грандиозни проекти, тъй като при реализацията им може да зародят проблеми. Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер, напомнете си, че не знаете в какво въодушевление ще се намира в този момент Вашия събеседник. Така ще бъдете подготвени за всичко, и нищо няма да може да Ви учуди. Звездите Ви готвят среща с хора, с които в следствие може да Ви свършат доста здрави и дълготрайни връзки. Исвен това небесата ще Ви оказват помощ да възстановите това, което сте си мислели, че е завършено вечно. 

Дева
Денят ще е дискомфортен и под напрежение. Ще Ви бъде мъчно да се разберете с близките и ненадейно ще си дадете сметка, че околните не споделят Вашите възгледи и напълно нямат желание, да търсят компромисно решение. Не се отчайвайте! Да се договорите и да постигнете до едно мнение, е въпрос на малко изчакване. Сега е нужно да запазите мира и да избягвате споровете. Може да започнете да се съмнявате в себе си, а в следствие и да се откажете от доста положителни хрумвания, които наподобяват сложни за реализация. Към всяко решение през този ден се отнасяйте умерено и не го считайте за дефинитивно: скоро ще измененията мнението си.

Везни
Трябва изцяло да осъзнаете това усещане, което вършиме на хората. Много постоянно подхвърляте остроумни реплики или проницателни забележки и незабавно си тръгвате, без да си давате сметка, че одеве сте шокирали някого. Разполагате с доста повече внимание, в сравнение с допускате, и хората, на които се пробвате да извършите усещане, от дълго време са забелязали това. Следващия път, когато вършиме съд, изчакайте след кулминационната точка и се наслаждавайте на дитирамби. Мислите Ви се популяризират маоколо получават независим живот.

Скорпион
Очаква Ви релативно спокоен ден, обвързван не толкоз със събития, колкото с предчувстване на събитията. Може да си позволите да си отдъхнете, а може и да наблюдавате доста деликатно всичко ставащо, като по едно и също време с това си вършиме заключения и градите проекти. Всичко зависи от мащабите на Вашите персонални цели. Колкото по-големи са те, толкоз по-бързо би трябвало да започнете да действате, а не да губите времето си. В момента роднините Ви се нуждаят от поддръжка доста повече от различен път. Постарайте се, да избягвате разправиите. Ако през днешния ден сте несдържани, раздразнителни и неразговорчиви, по-късно ще съжалявате, че не сте овладели страстите си. 

Стрелец
Ще се наложи да се занимавате с неинтересни, само че доста потребни и нужни неща. За страдание, колкото и да се убеждавате, че поради поставената цел би трябвало да се потрудите, от това ентусиазмът Ви няма да се усили. Може да деянията малко ловкост и да си намерите помощници: след тяхната поява денят внезапно ще стане по-лек и прелестен. В фамилията са вероятни различия, само че въпреки всичко ще съумеете да избегнете кавгите, като на време помирите канещите се да враждуват страни. Миротворческата задача може да Ви накара да забравите личните си ползи, само че това няма да докара до съществени загуби. 

Козирог
Днес ще срещнете някого, с който ще говорите на еднакъв език и ще се разбирате дори и без думи, като че ли си обменяте мисли. Дори и да не може да възникне никаква романтика посред ви, не губете връзка с този човек. 

Водолей
За Водолеите през днешния ден са евентуални проблеми, имащи внимателен темперамент. Не е изключено да Ви „ атакуван ” посетители, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък сега изобщо да не Ви бъде до това. Не се тормозете и им предложете каквото имате! В креайна сметка никой не Ви задължава да вършиме непотребни разноски, с цел да деянията гостолюбие. А и не обвинявайте за това своята за нищо не отговорна половинка...

Риби
Добре е, носните кърпички да са Ви на разположение, защото може да Ви потрябват. Предстои Ви подсмърчайки да изкарате още един ден. Вашият знак е прочут като доста съпричастен, та затова не Ви е необходим необикновен мотив. Обезателно вземете защитни ограничения и следете за своето прочувствено положение. Това е още по-актуално, в случай че наоколо до Вас се появи някой избран човек с изключително изражение на лицето...
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР